"Sekli ga po rukama i terali da prizna ljubavnu vezu sa Darijinim bivšim mužem": Stravična ispovest Igorovog oca nakon proživljene torture!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

01.10.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Seckali su ga nožem po rukama i terali ga da prizna da je bio u ljubavnoj vezi sa Darijinim bivšim suprugom Manuelom, Špancem, što nije tačno. Sin mi je u očajnom stanju, psihički je potpuno rastrojen i ne znam kako će da se izbori sa onim što mu se dogodilo. Još je na lekovima za smirenje", ovako priča Slobodan Stanković, čijeg su sina Igora (37) kidnapovali Darija C. V. (40), zvana Dara, i Dragan K. (43), poznatiji kao Kokos, oboje iz Strižila.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Za priču se, verovatno, nikad ne bi saznalo da Darija nije sve snimila mobilnim telefonom, pa je snimak stigao do policije, koja ih je odmah uhapsila. Po selu se priča da je Darija to uradila kako bi snimak poslala svom advokatu i kako bi deca pripala njoj, a ne suprugu sa kojim se razvodi.

Istragu o ovom slučaju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini koje Dariji i Draganu na teret stavlja protivpravno lišenje slobode. Kako im je rešenjem Osnovnog suda u Jagodini pritvor od 30 dana isticao 14. septembra, Osnovno tužilaštvo je jagodinskom sudu podnelo predlog za produženje pritvora, s obzirom na to da još postoje razlozi zbog kojih je pritvor određen, pa im je on produžen. Po završetku prikupljanja dokaza, biće doneta javnotužilačka odluka.

 

 

 

Na video-zapisu koji se prekjuče pojavio na društvenim mrežama, vidi se kako osumnjičeni prete Igoru na rumunskom, vlaškom i nemačkom jeziku, pominjući mu majku. Pošto nije hteo da prizna da je u ljubavnoj vezi, Darija ga je posekla nožem po ruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading