(FOTO) EKSKLUZIVNO! Šokantan obrt: BOJLER NIJE EKSPLODIRAO!

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

01.10.2020

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik stana na Čukarici Mališa Pavlović u kojem je prema pisanju medija jutros eksplodirao bojler i napravio veliku materijalnu štetu, uz to povredivši nekoliko osoba, tvrdi da je uzrok svega nešto drugo.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Bojler ostao čitav

Vlasnik stana je tokom razgovora jedva govorio od šoka i uglavnom gledao u pod.

- Nemam osiguranje, ostao sam bez svega - rekao je Mališa za Republiku.

Mališa živi u Ljigu sa porodicom, a stan u Beogradu već 8 godina iznajmljuje dvema podstanarkama za koje ima samo reči hvale, i naglašava da sa njima nikad nije imao problema i da su imali krajnje korektan odnos. 

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Mališa Pavlović

- Nemam predstavu šta se desilo - jedva je izgovorio vlasnik stana.

Prema ekskluzivnim fotografijama koje možete videti, nije jasno šta se zaista desilo i šta bi mogao da bude uzrok eksplozije. Bojler sigurno nije, jer je jedino ovaj aparat ostao "čitav".

Podsetimo, osam osoba je prevezeno u Vojno medicinsku akademiju i troje dece na Institut za majku i dete. Oni imaju poteškoće sa disanjem jer su bili izloženi dimu. Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, svi povređeni su duže vreme bili izloženi gustom dimu i pored opekotina imaju i poteškoće sa disanjem. Požar je ugašen i lokalizovan i u toku je dogašavanje. Na teren je izašlo 19 vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pesic

01.10.2020 15:26

Iz fotografija se vidi OCIGLEDNO: Cardak ni na nebu ni na zemlji. Na 2 sprata nadogradjena jos cetri bez protiv pozarnih stepenica!!! Ko je bio investitor? Ko je izdao upotrebnu gradjevinsku dozvolu? Koji inspektori su primili mito pa izdali resenja za zgradu? Svi moraju pod hitno u apsu jer su ugrozeni zivoti dece i ljudi. Ima toga i te kako po srbiji tek da se nagledamo i nacudimo.