NASTAVLJENO SUĐENJE MONSTRUMU IZ PRAHOVA: Ubica deteta (2,5) prebijao i devojke

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoranu Albiću (25) iz Prahova juče je nastavljeno suđenje u Višem sudu u Negotinu zbog ubistva pastorke Lune Firulović (2,5), u koje je umešana i njena majka Vesna Firulović. Saslušani su stric osumnjičenog, koji se isto zove i preziva kao on, i Albićeva bivša devojka Mira B.

RepublikaFoto: Facebook
Zoran Albić

Stric je rekao da ostaje pri svom iskazu da zna da je Zoran bio nasilan, ali je, pošto mu je bratanac nešto dobacio, pokušao da promeni iskaz rečima da to nije video svojim očima.

- Sudsko veće je odmah uočilo da tu ima nepravilnosti, odnosno nedoslednosti, pa je u tom pravcu i postavljalo potpitanja. Tako je na kraju svedok ostao pri onom starom iskazu, odnosno potvrdio je sve što je rekao u tužilaštvu - izjavio je novinarima advokat oštećene porodice Marko Stanković.

Mira B. ostala je pri svom svedočenju u tužilaštvu, gde je rekla da ju je Albić tukao dok su bili u vezi.

- Rekla je da je poznato i da je druge devojke tukao, da je umeo da popije i da razbija stvari po kući - ispričao je Stanković.

 

Albić je optužen da je u noći između 26. i 27. maja prošle godine nasmrt pretukao ćerku nevenčane supruge jer ga je nervirao njen plač. Na detetovom telu obdukcijom je utvrđeno 39 ozbiljnih i teških povreda, a majka je u vreme iživljavanja stajala u dvorištu, ne želeći da pozove pomoć. Osuđena je na osam godina zatvora zbog nepružanja pomoći nemoćnom licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading