(FOTO, VIDEO) DAJTE MI SINA! IDEM KOD MOG DEJANA! Jecaji odjekivali Bežanijskim grobljem: Pogledajte POTRESNI GOVOR na sahrani majora Krsnika

Autor:

Hronika

29.09.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poginuli pilot Dejan Krsnik sahranjen je danas na Bežanijskom groblju.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sahrana Dejana Krsnika

Krsnika je ispratilo hiljade ljudi, stotine pripadnika Vojske Srbije koji su odali počast čoveku koji je ceo život posvetio odbani otadžbine i u nesrećnom spletu okolnosti poginuo na poslednjem letu pred penzionisanje.

Porodica majora Krsnika primala je saučešće u kapeli, održano je opelo, a na samom grobnom mestu je održan govor sveštenika:

- Život je među najvišima. Osećaj života je toliki da preliva i svako ko zna nekog pilota, svako ko zna njegovo srce oseća koliki je to život i dodiruju samu iskru života. Dodirujući neki put i preskoči i nisu više telesno ovde, a njihov život je i dalje ogroman. E tako i kod našeg Dejana. Svako ko ga je znao, znao je da je njegov život ogroman. Radost koja je prelivala, uvek je svakog dotakla. U avionu je radost ogromna. I kod majke i kod žene, i kod sina, i kod oca, i kod prijatelja, i kod svih. Gospode, verujemo da si dotakao život i da si blizu života i zato si Kuki uvek sa nama. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading