U ZATVORU RODILA BEBU, PA SE UBILA LEKOVIMA: Stravični detalji užasa u CZ!

Autor:

Hronika

29.09.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Centralnom zatvoru preksinoć je preminula pritvorenica Radmila M. (34), koja je bila zvanično optužena da je prošle godine u aprilu ugušila petomesečnu bebu u selu Petlovača kod Šapca. Sumnja se da je pritvorenica umrla od predoziranja lekovima u pritvoru u kojem je boravila od oktobra prošle godine. Inače, još potresnija je cela priča znajući da se Radmila pre dva meseca porodila u pritvoru i odrekla deteta, rekavši da joj ne treba, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Foto: Ilustracija

- Radmila se porodila pre dva meseca i potpisala da ne želi dete. Bila je jako čudna žena i pričala je da je rodila šestoro ili sedmoro dece. Ko zna gde su, budući da je prijavila samo troje, dvoje sa sadašnjim mužem i sina iz neke ranije veze. Mislim da je niko nije posećivao. U nedelju uveče je pod jakim bolovima iz Okružnog zatvora prebačena u Specijalnu zatvorsku bolnicu da bi joj bila ukazana pomoć. Ipak, spasa joj nije bilo jer je, po svemu sudeći, uzela smrtonosnu dozu lekova i prekasno je stigla kod lekara. Inače, iz lekarskih izveštaja utvrđeno je da je svakodnevno uzimala mnogo lekova, kao i da je bila psihički bolesnik, te nije jasno zašto nije bila u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, nego u običnom pritvoru - rekao je izvor Srpskog telegrafa iz istrage koji dodaje da će se pravi uzrok smrti znati tek nakon obavljene obdukcije.

 

 

 

LAGALA POLICIJU DA JOJ JE BEBA UMRLA PRIRODNOM SMRĆU

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Javnost je prošle godine Radmilu žalila jer je posle smrti petomesečne bebe na sav glas naricala i tvrdila da je njen prevremeno rođeni petomesečni sin Kristijan zaspao u kolicima i više se nije probudio.

Navodila je da su lekari ustanovili da je beba imala 13 poremećaja.

- Jao, tata, jao, mama, kako ćemo ovo podneti! Da ste samo videli kako je lep. Ali oči mu se sklopile, ne smeje se više. Obukla sam mu odelce što je tetka kupila. Taman mu, lepo mu stoji - kukala je Radmila dok se spremala sahrana njenom sinu.

Međutim, policija je primetila nešto čudno u slučaju i naložena je obdukcija bebe, kojom je nedvosmisleno utvrđeno da je novorođenče ugušeno.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading