VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Rasturene bande koje su proizvodile i distribuirale opojne droge u Leskovcu i Beogradu

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

28.09.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su J. S. (45) iz okoline Vlasotinca i M. N. (38) iz Beograda, kao i još tri osobe u Beogradu u dve odvojene akcije. Reč je o P. K. (37), o B. V. (39) i o N .P. (33), svi uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Foto: Ilustracija

Policija je osumnjičenog J. S. zatekla u trenutku kada je prodavao kesicu amfetamina jednom muškarcu, dok je u selu Pečenjevce, u automobilu "mercedes" kojim je upravlјao drugi osumnjičeni iz Leskovca, M. N, pronašla paket sa oko 990 grama marihuane.

U Beogradu je policija pretresom stana na Čukarici, u kom neprijavlјeno boravi osumnjičeni P. K, pronašla oko 9,8 kilograma marihuane i 500 grama hašiša, kao i 15.520 evra. U drugoj akciji, policija je pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju amfetamina i zaplenila oko 300 grama i tri litra tečnog amfetamina. Tom prilikom uhapšeni su B. V. i N. P.

 

 

 

Svima je određeno zadržavanje do 48 časova i provođenje tužilaštvu u Leskovcu, odnosno Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading