POTRESNA SUDBINA UBIJENE JASMINE: Ceo život je bila nesrećna, otac je njome platio dugove! Evo šta komšije kažu o Radovanu

Autor: Republika

Hronika

26.09.2020

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Lazarević koju je u kući u Bariču kako se sumnja nasmrt izbo ljubavnik, inače funkcioner u GO Koceljeva Radovan Ranisavljević, imala je tužnu sudbinu pošto ju je otac, još dok je bila devojka, pratkično oženio sinom čoveka kom je dugovao novac.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
ODUVEK JE PRATI TUŽNA SUDBINA Jasmina Lazarević

- Jasmina je bila najlepša u našem kraju. Imala je momka sa kojim se zabavljala u mladosti. Međutim, otac je upao u finansijske probleme i počeo je da pozajmljuje novac od porodice L. iz susednog sela Draginja - ispričali su poznanici njene porodice.

Videvši da nema novca da namiri dug prema toj porodici, Jasminin otac je odlučio da umesto para, da svoju ćerku.

- Oni su se dogovorili da se Jasmina uda za sina tog L. od kog je njen otac pozajmljivao pare. Bila je jako nesrećna u tom braku jer se nije udala za čoveka za kog je htela. Tražila je ljubav, pažnju i najverovatnije je tako srela i Radovana u svom rodnom selu - priča izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kuća u kojoj je Jasmina ubijena

Radovan je bio porodičan čovek, uprkos tome što se po selu pričao da je bio sklon avantuarama sa ženama. Živeo je sa suprugom i sa decom, ali nakon što je upoznao Jasminu, otišao je od kuće.

Slična je i Jasminina sudbina. Ona je živela sa suprugom kog joj je praktično nametnuo otac, nesrećna. U rodnom selu je upoznala Radovana i počela sa njim da se viđa...

RepublikaFoto: Privatna arhiva
UBICA Radovan Ranisavljević

Komšije u šoku

Komšije iz njihovog rodnog sela, nakon što je obelodanjena vest o ubistvu i pokušaju samoubistva, ostale su šokirane jer, kako su ispričali, Radovana poznaju u potpuno drugačijem svetlu.

- On je oduvek bio fini, uglađeni gospodin. Prosto je neverovatno da je kadar da tako nešto učini - komentarisalo se u komšiluku.

Među susedima se moglo čuti da je i Radovan, makar na prvi pogled, bio porodičan čovek, živeo je sa suprugom sa kojom je imao decu. Zbog Jasmine je napustio porodični dom, ali se, prema nezvaničnim informacijama, nije formalno razveo.

- Pre oko mesec, dva, njih dvoje su počeli i da žive zajedno. Ona je zaposlena u Kliničkom centru Srbije, a on je radio u opštini kao referent za javne nabavke. Međutim, Jasmina se izgleda predomislila i vratila se suprugu. Radovan po svemu sudeći nije mogao da se pomiri sa tim pa ju je ubio - pričaju upućeni.

Radovan se tako juče predveče automobilom odvezao do kuće u Bariču u kojoj je Jasmina živela. Uz pomoć merdevina se popeo do terase, preskočio ogradu i ušao u sobu. Dohvatio je nož i posle kraće rasprave je nasmrt izbo.

Zatim se, prema nezvaničnim informacijama, automobilom odvezao natrag u Šabac gde je pokušao da izvrši samoubistvo. Pošto su ga sprečili u tome, ispričao je policajcima da je ubio Jasminu u Bariču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading