Teške muke porodice iz Prokuplja: Zapalili im kuću, a sada su im oskrnavili porodičnu grobnicu

Autor: Kurir, Republika

Hronika

26.09.2020

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na seoskom groblju u selu Stražava kod Prokuplja nepoznata lica polupala su slike na spomeniku i njegovo dno koji pripada porodici Blagotić iz Prokuplja, a slučaj je prijavljen policiji.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Krusevac
Foto: Ilustracija

Ovo nije prvi napad na ovu porodicu, jer je pre tačno godinu dana podmetnut požar u njihovoj kući u Prokuplju. Nažalost, što se požara tiče, policija nije mrdnula sa mrtve tačke, pa se porodica Blagotić pribojava da ni sada neće ništa da urade.

 

- Uopšte ne znam kome smeta moj pokojni otac i zašto ovo neko radi. Čak i ne sumnjam ko je mogao da učini vandalizam na spomeniku, ali se vidi da se baš potrudio da smsrka slike. Obavestili smo policiju, čim smo saznali, oni su obavili uviđaj, ali prema našem dosadašnjem iskustvu sumnjam da će se išta otkriti - kazao je vidno uznemiren onim što se desilo Ljubiša Blagotić, sin pokojnika.

Ova porodica se sa razlogom pribojava vremena koje dolazi, prenose mediji, jer ne znaju šta sledeće može da ih snađe, a najgore je što ne znaju ni razlog tome.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading