Detalji strave i užasa u Novom Pazaru: Otac silovao ćerku, uhvatilo ga mlađe dete!

Autor: Republika

Hronika

31.10.2017

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Novom Pazaru uhapsila E. T. (40) zbog sumnje da je godinama silovao 15-godišnju ćerku. Osumnjičeni je dolijao u subotu, kad ga je njegova mlađa ćerka videla u kući kako dodiruje njenu sestru po intimnim delovima tela. Zlostavljana devojčica je priznala majci da ju je otac u više navrata naterao na seks i da je zbog toga pomišljala da se ubije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Strava i užas

Osumnjičenog su istog dana prijavili supruga, mlađa ćerka i sin, piše Informer.

- U policijsku stanicu došla je žena sa decom i podnela prijavu protiv muža. Rekla je da joj je ćerka priznala da je otac godinama siluje. Policajci su odmah otišli do kuće, koju ta porodica iznajmljuje u jednom naselju na periferiji Novog Pazara, i uhapsili osumnjičenog - rekao je izvor.

Mlađa ćerka je videla svog oca kako dira njenu sestru, a zatim se krišom iskrala iz kuće kako je E. T. ne bi primetio.

- Kasnije tog dana, starija sestra je sve ispričala mlađoj o torturi koju trpi. Ispričala je sestri kako je otac prisiljava na oralni i klasičan seks i zamolila ju je da to nikom ne kaže - navodi izvor.

- Rekla je da joj je otac zapretio da o tome ne sme nikom da priča. Ipak, njena mlađa sestra je na sreću rešila da odmah sve ispriča njihovoj majci – navodi izvor.

HTELA DA SE UBIJE

Prestravljena žena odmah je otišla do sobe u kojoj je bila starija ćerka i pitala je da li je istina da je otac siluje i devojčica joj je sve u suzama ispričala kako jeste. Devojčica je čak razmišljala i o samoubistvu. Žena je policajcima rekla da to ne može da uradi normalna osoba i da je on manijak i da ima psihičke probleme.

TORTURA TRAJE GODINAMA

Pretpostavlja se da je dete prvi put zlostavljano još dok je imalo 10 ili 11 godina. Uhapšeni E. T. je rodom sa Kosova i po nacionalnosti je Albanac. Rođen je u Prištini, a kada se oženio, živeo je sa suprugom jedno vreme u Novom Pazaru, jer su njeni roditelji iz tog grada, a zatim su otputovali za Nemačku.

Po povratku u Novi Pazar, E. T. otvara kafanu u jednom novopazarskom naselju. Nakon hapšenja, njegova ćerka je odvedena kod lekara, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad. Komšije su zaprepašćene saznanjem o kakvom čoveku se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading