Jedna informacija ga odala: Ubica Strahinje Stojanovića pobegao u Evropu?

Autor: Blic, Republika

Hronika

23.09.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milivoje Lovrenović (50) iz Gradiške navodno je napustio granice Bosne i Hercegovine samo dan pre nego što je MUP Srbije obelodanio da je osumnjičen za ubistvo Strahinje Stojanovića u Beogradu i da će za njim biti raspisana međunarodna poternica.

RepublikaFoto: facebook.com/Srpskainfo.com
Milivoje Lovrenović

Dobro upućeni izvori otkrivaju da je osumnjičeni vikend proveo u Gradišci, gde i ima prijavu boravka, kao i da je u nedelju prešao granicu sa Hrvatskom i otisnuo se prema Evropskoj uniji, pišu "Novosti".

- On je preko granice prešao na zvaničnom prelazu, kao i svaki drugi građanin. Od tada mu se gubi trag i trenutno nema informacija o tome gde se nalazi - kaže izvor blizak istrazi.

 

Sagovornik dodaje da ga lokalna policija nije zatekla na mestu prebivališta, kao i da je dodatnim proverama utvrđeno da je napustio BiH, kao da je predosetio šta se sprema.

RepublikaFoto: printscreen

Dok MUP Srbije, uz pomoć policijskih agencija iz regiona, traga za Milivojem L. na instragram-profilu njegovog noćnog kluba iz Gradiške, u "storiju" je objavljena fotografija muškarca s leđa, uz poruku: "Pozdrav iz Praga". Nije poznato kada je fotografija nastala, ni da li se na njoj stvarno nalazi osumnjičeni.

 

Milivoje Lovrenović poreklom je iz Hrvatske, tačnije Slavonije, iz koje je devedesetih godina prošlog veka došao u BiH. Ima bogato ratno iskustvo, navodno je bio pripadnik specijalnih jedinica i veruje se da je u to vreme ostvario značajne kontakte i prijateljstva sa borcima iz Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading