Ubica je znao Draganove navike, samo je čekao momenat: Bračni par negira umešanosti u LIKVIDACIJI vlasnika menjačnice

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

23.09.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi za ubistvo Dragana Pantelića, prilikom pljačke njegove menjačnice "Maps" u Zemunu u decembru prošle godine, bračni par Branislav i Georgina Muratagić negirali su u Višem sudu izvršenje krivičnog dela.

RepublikaFoto: facebook.com/Dragan Pantelic
Platio glavom - Dragan Pantelić

Branislav je rekao da nije izvršio to krivično delo, a da je Georgina izjavila da nije kriva, da nema nikakve veze sa tim što se desilo i da tad uopšte nije bila kod menjačnice, pišu "Novosti".

Ona je na početak suđenja došla od kuće, jer je posle četiri meseca u pritvoru puštena da se brani sa slobode, dok je Branislav Muratagić doveden iz pritvora. Inače na pripremnom ročištu dogovoreni su tehnički detalji, šta će se sve izvoditi kao dokazi tokom suđenja.

Na suđenje su došli i oštećeni supruga i brat ubijenog Pantelića. Supruga je bila u crnini, vidno potresena i brisla je suze sa lica, da se ne vidi da plače. Bilo joj je teško, pa nije želela da priča za medije.

 

Ubica ga pratio

Podsetimo, Pantelić je ubijen 17. decembra minule godine, a potom opljačkan. Zločin se dogodio u Ulici 22. oktobar u broju 28, gde su smešteni menjačnica i kozmetički salon.

- Ubica je čekao momenat dok je Dragan izlazio iz svog lokala i ušao u salon. Neko je, očigledno, duže vreme pratio kuda se on kreće, izlazi, kao i njegove navike - rekao je ranije izvor blizak istrazi.

Pantelić je iza sebe ostavio troje maloletne dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading