(FOTO) Predator iz Kragujevca pao u ruke policije: Pokušao da namami devojčicu (13), predstavio se kao policajac

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

22.09.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.S. sa prebivalištem u Kragujevcu, lažno se predstavljajući kao policajac, slao je gnusne poruke maloletnoj 13-godišnjoj diverziji iza koje stoje lovci na pedofile iz organizacije "Stoppedofiliji SP". Ovaj sredovečni muškarac tražio je od maloletnice njene gole fotografije i video snimke, a identifikovan je kada joj je poslao svoju fotografiju.

Foto: facebook.com/StopPedofilijiSP
Gnusne poruke koje je manijak slao devojčici

Od uobičajenog upoznavanja predatora i maloletnice i razmenivanja nekoliko poruka, lažni pripadnik tzv. kosovske policijske službe delovao je naizgled bezazleno, piše portal iKragujevac.

- Koliko imaš godina? - upitao je maloletnicu.

-13 i po - odgovorila je ona.

-Voliš mlađe curice? - upitala je devojčica policajca predatora, na šta je on odgovorio:

-Da. Ali tebe iskreno čekao bih i da oženim.

- Od koliko godina mlade? Mlađe od mene? - insistirala je "devojčica".

- Ne - rekao je ovaj predator.

Nakon pitanja maloletne diverzije devojčice, policajac je prešao na sve vulgarniji rečnik i tražio od nje da skine odeću i snimi se, nakon čega je usledila prepiska u kojoj predator pokazuje svoje pravo lice.

- Slikaj se. Kad ćemo se gledati? Pošalji neku izazovnu sliku - tražio je predator.

- Moram oprati sudove. Šta je izazovna slika? - pitala je devojčica, na šta joj je on dao eksplicitan odgovor.

Posle nekoliko razmenjenih poruka, devojčica ga je upitala:

- Ti si policajac?

- Pa šta - odgovorio je on i nastavio da joj šalje gnusne poruke. 

Prema uobičajenoj šemi razgovora, diverzija devojčice zatražila je od policajca da joj pošalje jednu sliku sa poljupcem, što je ovaj i učinio, nakon čega su ga identifikovali lovci na pedofile iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Na Fesjbuk profilu policajca tzv. kosovske policije N. S. vidljive su fotografije na kojima ponosno pozira sa policijskom značkom, hvaleći se širem auditorijumu poslom koji obavlja.

- Dotična osoba je u razgovoru sa diverzijom potvrdila da je policajac. Uvidom u fotografije sa njegovog Fejsbuk profila stiče se utisak da je u pitanju pripadnik tzv. kosovske policijske službe. Međutim, proverom smo utvrdili da je značka lažna i da se lažno predstavlja, što smo otkrili nakon ostvarenog kontakta sa tzv. kosovskom policijskom službom. Takođe, javio nam se i određeni broj ženskih osoba koje su imale problema sa njim, u realnom i virtuelnom svetu - rekli su iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Prepiska sa maloletnom diverzijom devojčice biće predata nadležnim organima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading