(FOTO) REPUBLIKA SAZNAJE: Beba u Zagajici se ugušila tokom dojenja! Evo šta je otac dečaka ispričao o svemu što se desilo

Autor: Republika

Hronika

21.09.2020

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba koja je pronađena mrtva u selu Zagajica kod Vršca umrla je od posledica mehaničkog gušenja tokom dojenja, saznaje Republika.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Majka S. S. je zaspala dok je dojila dečaka S. S, pa su tek ujutru primetili da se beba ne mrda, ispričao je otac dečaka S. G. za Republiku. 

On je sa rodbinom ispred kapele, dok neutešna majka grli sanduk i jeca. Kako saznajemo, sahrana će biti obavljena na lokalnom groblju u 14 časova. 

Tragedija se odigrala u noći između subote na nedelju. 

Kako je ispričala majka, dečak je oko 2 sata zaplakao, a ona je ustala da ga podoji i stavila ga je u krevet pored sebe. Majka je potom zaspala.

Ona je ustala oko 6 ujutru da isprati muža na posao, i tada je primetila da dete ne diše. Odmah je obavestila muža i ostatak porodice. Obaveštena je i Hitna pomoć, ali, prema rečima nesrećne majke, dežurni lekar joj je samo izjavio saučešće.

Mediji su ranije preneli da otac bebe S. G. ima 27 godina, a da je majka S. S. maloletna i da ima 17 godina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading