NASTAVLJA SE SUĐENJE "UBICI SA TVITERA": Đurović nije ni poznavao Mileusnića, ali mu je zario nož u grudi kada je naleteo na njega na ulici!

Autor: Tanjug

Hronika

21.09.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Neđeljku Ðuroviću (31) povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, nastavlja se sutra u Višem sudu u Beogradu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić i Neđeljko Đurović

Na sutrašnjem suđenju trebalo bi da se pregledaju snimci bezbednosnih kamera.

Ðurović je u februaru na početku suđenja negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.


Početkom jula na suđenju, veštak koji je veštačio DNK tragove na nožu kojim je usmrćen Mileusnić, prema pisanju beogradskih medija, izneo je mišljenje da je na dršci noža pronađen DNK trag optuženog Ðurovića, dok je na sečivu pronađen trag Mileusnićeve krvi.

Ðurović je uhapšen brzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Prema pisanju medija, Ðurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading