(VIDEO) Advokat Zorana Marjanovića se obratio javnosti: NJEGOVA IZJAVA POBIJA SVE DO SADA!

Autor: Republika

Hronika

30.10.2017

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku istrage protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, danas su pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sveodočila dva od tri pozvana svedoka koji su 2. i 3. aprila prošle godine bili na nasipu Crvenka u Borči, gde je pronađeno Jelenino telo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nijedan od ispitanih svedoka nije očevidac događaja 

Iskaz tužiocu dali su Radosava M. kao i Vid S., dok se svedok Dragan P. nije pojavio jer mu nije uručen poziv.

U dosadašnjem toku istrage kao svedoci bili su pozvani Zoranovi otac i majka Vladimir i Zorica, njegov brat Miloš, kao i sin iz prvog braka Uroš, koji su, međutim, iskoristili zakonsko pravo da kao članovi najuže porodice ne svedoče.

Prošle nedelje iskaz su kao svedoci dali kuma Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić, a nedelju dana ranije i Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović, piše Informer.

Nikola Dumnić, jedan od advokata Zorana Marjanovića, izjavio je nakon današnjih saslušanja da nijedan od ispitanih svedoka nije očevidac događaja za koji se tereti njegov branjenik i da ne zna zašto tužilaštvo uopšte saslušava takve svedoke.

Pogledajte izjavu advokata Dumnića:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading