IZ KRIVINE DIREKTNO U SMRT: Nadomak Kikinde poginuo vozač automobila, ČEONI SUDAR S KAMIONOM NIJE PREŽIVEO

Autor: informer

Hronika

19.09.2020

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u 19.30 časova na izlazu iz Ostojićeva ka Čoki, poginuo je vozač F. Š. (64), saopšteno je iz PU Kikinda

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ

Do nesreće je došlo kada je F.Š. iz Ostojićeva, upravljajući putničkim vozilom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u prednji deo kamiona kojim je upravljao M.M. (57) iz Stanišića.

Prema navodima PU Kikinda, vozač teretnog vozila kretao se iz suprotnog pravca, kada je na njega u poslednjoj krivini, na izlazu iz Ostojićeva ka Čoki, naleteo nesrećni muškarac koji je zadobio teške telesne povrede i na mestu preminuo.

On je, najverovatnije usled neprilagođene brzine presekao krivinu i prešao u suprotnu kolovoznu traku Sudar sa smrtnim posledicama dogodio se u blizini raskrsnice ulica Hajduk Veljkove i Oslobođenja.

Na mesto nesreće stigla je Hitna pomoć i policija, ali za F.Š., nažalost, nije bilo spasa. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, telo muškarca iz Ostojićeva prevezeno je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading