PRITVOR ZA MANIJAKA IZ KNEZA: Rekao da je bio pijan i da se ničega ne seća!

Autor: Tanjug

Hronika

30.10.2017

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana Vladimiru S., koji je u subotu u ranim jutarnjim časovima automobilom uleteo u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, razneo baštu kafića i povredio Draganu S. (31).

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Zakucao se u banderu nakon bahate vožnje po Knezu

Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će uticati na svedoke, rekla je Tanjugu portparolka suda Ivana Ramić.

Vladimir S. je prethodno na saslušanju kod tužioca tvrdio da ne zna zbog čega je to uradio, te da se ne seća ničega jer je bio pijan.

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je Tanjugu da se Vladimir S. sumnjiči da je izvršio krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Za teško delo protiv opšte sigurnosti zaprećena je kazna od jedne do osam godina zatvora.

Tužžilaštvo je još u subotu nakon uviđaja naložžilo policiji da prikupi sve video-zapise sa lica mesta, kao i da uzme izjave od očevidaca i svedoka.

Takođe, naložženi su testovi osumnjičenog na alkohol i drogu.

Prema prvim informacijama iz policije, osumnjičeni je imao preko 1,7 promila alkohola u krvi.

Osumnjičeni je nakon incidenta udario u banderu i tom prilikom zadobio lakše povrede.

On je, kao i povređena Dragana S., ubrzo nakon toga kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, gde su im sanirane povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading