Ljupka SIMIĆU pakuje PEDOFILIJU? Dragiša: Ovo joj nije trebalo!

Autor: kurir.rs, republika.rs

Hronika

17.09.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević plače kao kiša zbog ljubavnih problema koje ima s partnerom, generalom policije Dragišom Simićem Simketom, kojem je razbila džip i još jedan automobil jer je otkrila da je vara s tri maloletnice.

RepublikaFoto: instagram.com/ljupkastevic
Ljupka sa Dragišom Simićem

Naime ona je u emotivnom rastrojstvu nekoliko puta optuživala Simića da je na Avali u vikendici orgijao sa klinkama, međutim kasnije je Ljupka te klinke nazvala maloletnicama.

- Nisam jela četiri dana. Kola su u ovom slučaju najmanje važna. Prolazim kroz ozbiljne ljubavne probleme. Ja ne znam šta žena drugo da uradi da spreči muškarca kad hoće da vara. Mene je zabolelo što sam ga navatala, a on me laže. Deset godina sam provela s njim i znam da me je varao s tri maloletnice. S njima ću tek da vodim privatni postupak. Ja njega nikad nisam prevarila. Eto, ja sam sposobna žena, domaćica i džabe. On mi nalazi samo mane, nikad mi nije dao kompliment koliko god da se sredim, ništa. Mnogi će da me pljuju zbog toga što sam uradila, ali ja nisam mogla da obuzdam emocije. Molim ljude da me ne osuđuju na osnovu snimaka, to je bila ljudska reakcija - kaže Ljupka.

SIMIĆ: Ovo joj nije trebalo

Dragiša Simić dao je juče izjavu u policijskoj stanici na Voždovcu. On je u MUP došao oko podneva i zadržao se sat vremena. Naša ekipa ga je dočekala kada je završio informativni razgovor. Bio je ljubazan, a na usni mu se videla modrica od udarca. Nije bio raspoložen da priča o incidentu.

RepublikaFoto: Media centar
Dragiša Simić

- Pričaćemo. Ovo joj nije trebalo. Ne znam ni šta da kažem. U šoku sam i ja - kratko je rekao Simke.

Pa se sada dovodi u pitanje da li Ljupka koja je povređena ne preza ni oko čega pa koristi sve metode kako bi po svaku cenu Simiću upropasti život optuživši ga da spava sa maloletnicama što je po zakonu Republike Srbije kažnjivo i na taj način ga označila kao pedofila?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading