(FOTO) Poslednje ZBOGOM Strahinji Stojanoviću: Majka URLIKALA od BOLA, policija snimala celu sahranu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Stojanović (30), koji je u nedelju ubijen bombom koja mu je bila postavljena pod džip, sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju u 14 sati. Njega je, uz rodbinu, na večni počinak ispratilo više od 100 ljudi, kao i devojka iz Kolumbije Sonja Suarez Gomez (45), koja je ceo ispraćaj stoički izdržala, bez i jedne suze.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Povorka

Dok je porodica primala saučešće u kapeli, čuli su se samo jauci majke, koja je dozivala mezimca.

- Jao, sine moj, ne idi, vrati se - očajno je vikala Strahinjina majka.

OTEČENA OD PLAKANJA

Atraktivna Kolumbijka koja je izgledom privukla veliku pažnju domaće javnosti bila je odevena u firmiranu crnu majicu, crne pantalone i patike, dok je kosu vezala u rep. Lice joj je bilo nenašminkano, a oči otečene od plakanja prethodnih dana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Povorka

Sahrani je prisustvovao i veliki broj policajaca u civilu, koji su pomno snimali i posmatrali sve prisutne ne bi li uočili neka sumnjiva lica koja su bitna za istragu i otkrivanje nalogodavca ubistva.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Strahinjina večna "kuća"

Pre spuštanja kovčega u raku jedan od rođaka tiho je pročitao oproštajni govor u kojem je naglasio koliko je pokojni Strahinja bio voljen. Zatim su najbliži rođaci bacili po jedan cvet u Stojanovićevu večnu kuću. Sonja je nemo zurila u nadgrobni spomenik skrštenih dlanova, ne pustivši nijednu suzu dok su njenog voljenog momka spuštali u raku, a zatim je redom grlila Strahinjinu majku, pa rođenog brata i ostale bliske rođake.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Prijatelji Strahinju ispraćaju na večni počinak

BRAT JAUKAO OD BOLA

Jedan od braće u očaju je seo na grob i jaukao od bola, a onda je peškirom brisao ploču. Prišao je i rođaku koji je držao uramljenu fotografiju Stojanovića i ljubio je grcajući u suzama.

Sonjin oproštaj: Izabrao si mir, a ne rat

Sonja Suarez Gomez u novinama se oprostila od stradalog dečka emotivnom čituljom.

RepublikaFoto: printscreen
Strahinja i Sonja

- Strahinja, ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila i sazrela i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život, pun svetlosti i bezuslovne ljubavi. Tvoja Sonja - poručila je ona.

- Jao, bato moj, zašto, zašto... - tiho je jecao neutešni muškarac.

Strahinja Stojanović kobnog dana išao je sa izabranicom Sonjom na moto-trke, kada je na Novom Beogradu došlo do eksplozije džipa BMW X5, u kojem su se nalazili. Kolumbijka je pored džipa jaukala i grlila svog momka, kom su u eksploziji raznete obe noge, pa je kasnije podlegao povredama u Urgentnom centru, dok je nju spasla kutija menjača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading