Uhapšen penzionisani policajac u Bujanovcu: Devojka se žalila da je polno uznemiravao

Autor: Srbija danas, Republika

Hronika

16.09.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno tužilaštvo naložilo je podnošenje krivične prijave u redovnom postupku protiv penzionisanog policajca S.N. (48) iz Bujanovca zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako su ranije objavile Bujanovačke, njega je prijavila 26-godišnja Bujanovčanka T.V. nakon što je višemesečno uznemiravanje kulminiralo upadom u njen stan i nasrtajem.

- Oštećena je prijavila da joj je tokom poslednjih 6 meseci osumnjičeni slao preko aplikacije mesindžer slike uvredljive sadržine sa raznim porukama u sferi polnog života. Dana 31. jula, kada su se njeni ukućani nalazili na odmoru, osumnjičeni je iskoristio tu priliku i ušao u stan oštećene, odgurnuo je rukama, te je ona pala na krevet, nakon čega je osumnjičeni prišao i legao preko nje - navode iz Tužilaštva.

 

Toga dana je T. V. primila poslednju poruku od S. N, rekla je Bujanovačkim, a da slučaj prijavi policiji odlučila se nakon što je sve ispričala ocu i sestri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading