(FOTO) "Svaki dan ti šaljem poruke u nadi da ćeš odgovoriti!" Drugarica Filipa Lepojevića pročitala na sahrani potresno pismo, svi prisutni jecali

Autor: Republika

Hronika

16.09.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Lepojević (18) ubijen je 5. septembra na Banjici u obračunu sa braćom Urošem (24), Petrom (34) i Radovanom Rakočevićem (37), kada mu je, prema prvim sumnjama, Petar ispalio metak u glavu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Filip Lepojević

Mladi Filip sahranjen je u petak na groblju Orlovača, a pre toga se na stotine mladih u crnom sa tinejdžerovim likom na majicama okupilo na mestu ubistva i skandiralo njegove ime.

Prošli su i pored prozora roditelja Rakočevića, koje čuva policija, a zatim su se uputili na sportski teren, gde je Filip proveo najlepše dane detinjstva i minutom ćutanja mu odali počast da bi zatim svi zajedno uglas vikali: "Lepojević Filip jedan je od nas".

Na sahrani su mu drugarice čitale oproštajna pisma i niko nije uspeo da zadrži suze.

Jedno pismo bilo je posebno emotivno, a možete ga pogledati u nastavku:

Foto: Republika
Pismo neutešne drugarice

Iako braća koja su se tukla sa nastradalim Filipom tvrde da je pištolj slučajno opalio, Lepojevićeva majka nije sasvim ubeđena u tu priču i ne može da veruje da je život njenog sina tako naprasno prekinut sa samo osamnaest godina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading