BICIKLISTA AKTIVIRAO BOMBU! Kamere zabeležile kompletnu likvidaciju

Autor: Kurir, Republika

Hronika

15.09.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozivnu napravu postavljenu pod džip Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen u nedelju na Novom Beogradu, najverovatnije je aktivirao biciklista, koji je bio u neposrednoj blizini.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/printskrin/pixabay.com

- Pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera sa okolnih objekata i proverava se kretanje svih prolaznika koji su se u vreme eksplozije zatekli u blizini Ulice Omladinskih brigada. Istražiteljima je najviše pažnje privukao muškarac obučen kao profesionalni biciklista, kog su kamere snimile dok prolazi nedaleko od mesta na kom je Stojanović dignut u vazduh - otkrio je izvor iz istrage, koji je otišao kao novobeogradskim blokovima u smeru reke Save.

Podsetimo, Strahinja Stojanović, podlegao je povredama, koje je zadobio kada je ispod njegovog automobila marke BMW X5 eksplodirala bomba tokom vožnje.

Napad se dogodio na Novom Beogradu u Omladinskih brigada, a u ovoj egzekuciji lakše povrede zadobila je i 45-godišnja Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koja je bila na suvozačevom mestu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading