Da srce pukne: Jauci za malom Martom odjekivali Kraljevom! Sahranjena u belom sanduku optočenom cvećem

Autor:

Hronika

15.09.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marta K.(4) iz Kraljeva, koja je poginula u nedelju popodne kod Aleksinca, danas je sahranjena u rodnom mestu, a prizor sa belim sandukom slama srce svih koji su videli fotografiju na Fejsbuku njene mame Danijele.

RepublikaFoto: printskrin

Porodica stradale devojčice slomljena je od bola i još uvek ne mogu da veruju da je više nikada neće videti i da ona neće opet tračati bezbrižno po dvorištu i igrati se sa komšijskom decom,  starijim bratom i sestrom.  

-Naša Marta je završila u belom kovčegu, jadna njena detinja glava što je stradala, a još se ispilila nije. Sve mislim protrčaće i doći negde iz komšiluka sa decom i tražiti baki da ručki,  kako je obično radila. Brat i sestra su joj zanemeli od bola i ne mogu da shvate da njihove Martice nema više - rekla je jedna od najbližih rođaka nesrećne devojčice za Srpski telegraf. 

 

Inače, M. K. je zajedno sa majkom, starijim bratom i stricem svog oca, u nedelju rano ujutru automobilom reno 5, otputovala za Niš u posetu ocu koji se u tom gradu nalazi na izdržavanju zatvorske kazne. U povratku kući oko 16 sati i 10 minuta, Martin brat je zatražio da se zaustave kako bio obavio fiziološku potrebu, pa su stali pored puta. Majka i očev stric su takođe napustili vozilo, ostavivši Martu da ih sačeka u renou. Međutim, zla sudbina je dete povukla da otvori vrata i izađe direktno na ulicu, na kojoj je stradala od automobila čiji vozač nije uspeo da uoči i izbegne tragičan ishod. 

Foto: printskrin
Nesrećni roditelji sa starijim detetom


- Marta je iskoristila trenutak nepažnje majke i dede i istrčala je na ulicu i sitroen je pokosio u trenu. Spasa joj nije bilo i ekipa hitne pomoći je po izlasku na lice mesta,  jedino mogla da konstatuje smrt- zaključio je rođak ožalošćene porodice. 

Isti čovek kaže da je devojčicin otac Nikola tražio da ga puste iz zatvora da isprati najmlađu ćerku na večni počinak, ali mu nije poznato da li je dozvolu i dobio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading