Baka nastradale devojčice (4) koju je usmrtio automobil na magistralnom putu jauče iz sveg glasa: "Nema više mog malog anđela, moje mile devojčice"

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

13.09.2020

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sokakom u Mataruškoj Banji kod Kraljeva gde se nalazi kuća porodice tragično nastradale četvorogodišnje M. K. u nedelju kasno po podne odjekuju lelek i jauci.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Baka Radica neutešno plače za svojom unukom.

- Nema više mog malog anđela, moje mile devojčice... Bože, zašto mene nisi uzeo umesto nje... - glasno i gotovo nerazgovetno zapomaže baka, pišu Novosti.

Prema rečima komšija, devojčica je nedelju ujutro sa svojom majkom Danijelom, stricem i starijim bratom automobilom otputovala za Niš u posetu svom ocu koji se nalazi na odsluženju kazne u tamošnjem Kazneno-popravnom zavodu. Stravična nesreća koja je ovu porodicu zavila u crno, kako kažu, desila se prilikom njihovog povratka.

 

- To je sve što znam i što sam za ovo kratko vreme čula. Svi smo još u šoku. Prosto ne mogu da verujem. Bila je fino i vaspitano dete. Više je nećemo videti kako veselo trčkara sokakom. Velika tragedija ne samo za porodicu, već i za ovaj deo Mataruške Banje - u neverici dodaje komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading