Devojčica (8) koju je napastvovao muškarac (64) otkrila psihologu jezive detalje: "Bilo je još čika koji su bili dobri"

Autor: Informer, Republika

Hronika

12.09.2020

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica M. R. (8), koju je na Popovoj plaži u Zaječaru seksualno zlostavljao M. S. (64) dok ju je, navodno, učio da pliva, otkrila je psihologu da ju je "još nekoliko čika diralo i odvodilo u šipražje", gde ih je oralno zadovoljavala!

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je najmanje pet pedofila zlostavljalo devojčicu, pod izgovorom da žele da je nauče da pliva. Nakon igranja u vodi kupili bi joj sladoled ili sendvič i na kraju bi je naterali na oralni seks!

U donjem vešu

Izvor iz istrage kaže da je nesrećna devojčica, po svemu sudeći, bila potpuno nesvesna da radi nešto loše dok je zadovoljavala pedofile.

- Ona je na plažu dolazila u donjem vešu koji je, kad se pokvasi, bio potpuno providan. Pedofili bi joj prilazili i dok su joj, navodno, pomagali da nauči da pliva u Timoku, dirali bi je po butinama i genitalijama. Zatim bi joj kupili nešto da pojede i vodili bi je u obližnje šipražje, gde ih je oralno zadovoljavala - rekao je izvor.

Najpre je, kaže on, uhapšen M. S. (64), koji je u najmanje dva navrata seksualno zlostavljao devojčicu tokom avgusta.

 

- On je nakon hapšenja negirao da je silovao devojčicu i tvrdio je da ju je samo učio da pliva, jer se ona družila s njegovom unukom. Međutim, dok su psiholozi razgovarali sa M. R., usledio je šok kad im je ona rekla da je bilo "još čika koji su bili dobri prema njoj". Svi su je "učili" da pliva i kupovali joj sladoled, a zapravo su to koristili kako bi je seksualno napastvovali - ispričao je izvor.

On dodaje da su ostali pedofili, najverovatnije, videli šta M. S. radi s devojčicom, pa su je i oni napali na isti način.

- Istraga još traje i tek će se utvrditi tačan broj muškaraca koji su zlostavljali devojčicu. Sudeći po onome što je otkrila u razgovoru sa psihologom, napalo ju je najmanje pet pedofila - objasnio je naš sagovornik.

 

Nije razdevičena

Podsetimo, osumnjičeni M. S. je uhapšen nakon što su snimci nadzornih kamera na Popovoj plaži pokazali da je on odvodio devojčicu u šipražje. Posle saslušanja određen mu je pritvor, gde se i dalje nalazi, a devojčica je poslata na pregled, gde je ustanovljeno da nije razdevičena.
Inače, devojčica potiče iz socijalno ugrožene porodice. Zbog sumnje da je zanemarena radnici Centra za socijalni rad iz Zaječara su prošle godine posetili njenu porodicu. Međutim, nisu konstatovali nikakve probleme zbog kojih bi dete bilo izmešteno u dom za nezbrinutu decu ili u hraniteljsku porodicu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading