NEMOJ STANISLAVA! Horor svedočenje komšija u Zrenjaninu: BEŽAO JE KRVAV, ONA GA JE JURILA SA DVA NOŽA, onda je usledilo OVO

Autor: Republika, Blic

Hronika

08.09.2020

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oko 7.30 se čula svađa, čuo sam Branislava kako govori: "Nemoj Stanislava, nemoj zbog M.", to je njihovo dete. Dete je plakalo, a onda se čulo da se spominje nož, tada sam istrčao napolje i video njega kako beži u komšijsko dvorište i nju kako ga juri".

RepublikaFoto: youtube.com/Novosti
Mesto ubistva u Zrenjaninu

Ovim rečima, komšija bračnog para Stanislave i Branislava M. iz Zrenjanina, prepričava dramu koja je jutros u naselju Baglješ u Zrenjaninu prethodila ubistvu.

Tako jespričao komšija Miša Kondić, on je istrčao kada je shvatio šta se dešava u kući njegovih prvih komšija.

- Video sam Branislava kako beži od nje. Preskočio je u komšijsko dvorište gde su ostali krvavi tragovi, izašao na kapiju i krenuo ka ćošku ulice. Ali, tu ga je ona sustigla držeći u rukama dva velika noža. Tada ga je ubola u grudi i glavu, mislim da ga je tim ubodima dokrajčila - kazao je komšija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading