MAJKA UBIJENOG FILIPA (18) OTVORILA DUŠU ZA NAŠ LIST: "Videla sam ga 5 sati pre ubistva, a sada ga viđam samo u novinama"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Umesto da ženim sina, ja ga sahranjujem - očajno je zavapila majka ubijenog Filipa Lepojevića (18) za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Majka ubijenog Filipa

Tinejdžer je usmrćen u subotu na parkingu na Banjici u obračunu sa trojicom braće - Urošem (24), Petrom (34) i Radovanom Rakočevićem, koji su odmah uhapšeni. On je upucan u glavu, dok je njegov drug Aleksa Đ. (21) ranjen u nogu.

Naši reporteri zatekli su danas Filipovu majku Mariju baš u Bulevaru oslobođenja pored mesta na kojem je njen sin izdahnuo. Ona je tu došla sa prijateljem da postavi bukete cveća i sveće, nakon čega je u očaju sela na trotoar i u suzama dozivala svoje dete.

- Bio je na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Pogrebno mi je tražilo njegovu sliku gde ima 18 godina, a ja to nisam imala da im dam. Toliko je bio mlad i nismo znali da treba češće da ga slikamo jer nam sada samo fotografije ostaju - jedva izgovara Marija Lepojević za naš list.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ne može da se pomiri sa činjenicom da ga više nema

Ona kaže da je njen sin bio poput svakog tinejdžera i da joj se nikada nije žalio na problematično društvo. Najgoru vest u životu Filipova majka saznala je na dečijem rođendanu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mesto na kom je Filip ubijen

- Bila sam na nekom slavlju i odjednom mi stariji sin javlja da mi je Filip ubijen. Pala sam u nesvest od muke. Taj dan sam ga videla u 12 popodne, kada je izašao napolje da se druži kao i uvek, i posle se nismo ni čuli. Posle toga sam ga videla samo u novinama na slikama. Završavao je za kuvara i svašta smo planirali, a sada umesto da ga ženim, ja ga sahranjujem. Imao je najlepši osmeh. E moj Ćofice, sine moj najbolji - jauknula je nesrećna žena i briznula u plač dok je stezala telefon na kojem je bila fotografija njenog sina.


Celu ispovest ožalošćene majke možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 8. septembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading