Danas počinje suđenje Miroslavu Miškoviću: U sud došao u minut do 12

Autor:

Hronika

07.09.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Miroslavu Miškoviću i drugim optuženim u apelacionom sudu u Beogradu počela je danas neuobičajenom scenom. Najveće srpske tajkun došao je po svom običaju par minuta oči zakazanog suđenja i istrčao iz limuzine kako ne bi odgovarao na novinarska pitanja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miroslav Mišković

Uprkos godinama istrčava je uz stepenice i uspešno izbegava sva pitanja ali nije uspeo da se izbori sa neočekivanom preprekom - vratima. On je prvo pokušao da uđe na krajnja desna vrata koja su bila zaključana.

Onda je došao do srednjih vrata uhvatio se za kvaku ali su i ona bila zaključana. Već u panici ivin uznemiren Mišković je tek iz trećeg puta pogodio pravi ulaz. Loš znak za tajkuna pred početak suđenja. Svi ostali učesnici u postupku uključujući njegovog sina marka došli došli su na vreme i ušli u zgradu apelacionog suda bez cirkusa i bez teškoća i potrefi li su vrata iz prve.

Miroslav Mišković njegov sin Marko Mišković Milo đurašković i druge optuženi prvostepeno su osuđeni zbog utaje poreza u specijalnom sudu u Beogradu na zatvorske kazne ali i novčane globe. Na visinu kazni žalili su se i odbrana i tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading