STRAŠNA SAOBRAĆAJKA KOD PROKUPLJA: Sleteli s puta, pa celu noć sedeli povređeni u kolima, dok ih nisu ugledale drvoseče!

Autor: Republika

Hronika

07.09.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe G.R. i M.P. iz Kuršumlije su nakon saobraćajne nezgode, koja se tokom noći desila u kuršumlijskom selu Barlovo čitavu noć sa povredama provele u vozilu, a rano ujuto primetili su ih drvari.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon saniranja povreda prebačeni su na dalju dijagnostiku u prokupačkoj bolnici, koja je u toku.

Prema prvim informacijama, vozilo u kojem su bili kretalo se ka Prokuplju i za sada iz nepoznatih razloga, sletelo je sa puta. To se desilo noćas oko ponoći.

- Tek oko šest časova jutros primljen je poziv i ekipa Hitne pomoći je odmah izašla na teren.Jedno lice bilo je van vozila, a drugo u njemu. Obojica su imali vidljive povrede - potvrđeno nam je u kuršumlijskom Domu zdravlja.

Jedan od mladića, odnosno vozač je rekao da misli da je dugo bio u nesvesti i da ga je probudilo jaukanje saputnika, koji je usled udarca ispao iz automobila i pronađen je kraj vozila u travi. Obojica za sada imaju kako kažu, problem sa sećanjem, a prema prvim nalazima, zadobili su teške telesne povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading