Silovana žena dva meseca čeka pravdu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B. K. (56) iz okoline Ivanjice već dva meseca čeka na pravdu jer je bratanac (13) njenog muža još uvek na slobodi, iako ju je, prema njenim rečima, mučki silovao dva puta dok je u šumi brala pečurke.

RepublikaFoto: pixabay.com

Njen advokat Zoran St. Marković kaže za naš list da mu se klijentkinja nedavno obratila za pomoć jer istraga tapka u mestu još od juna, kada se zločin dogodio.

- Odmah nakon napada, B. K. je prijavila dečaka policiji i dala izjavu. Oni su izašli na lice mesta i uzeli sve tragove, kao i njenu garderobu i mobilni telefon. Bila je i na ginekološkom pregledu. Međutim, još uvek nema rezultata istrage. Slučaj vodi Više javno tužilaštvo u Čačku - priča Marković za Srpski telegraf.

On navodi da je nesrećna žena u agoniji jer maloletnik, kom je ona strina, već dva meseca nakon mučkog iživljavanja nad njom slobodno šeta ulicom.

- Moja klijentkinja se obratila medijima u očaju da će se istraga tako pokrenuti i da će on brže biti sankcionisan, a tome u prilog govori i kako su joj govorili pre nekoliko dana da radnica u Centru za socijalni rad, koja treba da je primi, ne radi, a odmah nakon novinskih tekstova su joj javili da će je primiti - naglašava advokat i dodaje da veruje klijentkinji, kao i da misli da će istraga tek sada doći do zaključka, a da će tada Centar za socijalni rad izreći dalje mere za maloletnika.

Dečakova strina ispričala je medijima kako nikada nije imala mira od njega jer ju je stalno pratio, lupao na prozore i cepao mreže. Međutim, kada je 26. juna otišla u šumu da bere pečurke, nije ni slutila kakav joj pakao sledi.

- Videla sam da je krenuo za mnom. Govorila sam mu: "Vrati se, majmune, zvaću muža!", ali nije hteo. Gađala sam ga štapom i tada me je zaskočio s leđa. Zbacio mi je čizme i vezao ruke. Zatim mi je svukao trenerku i veš i silovao me dvaput dok me je držao za gušu. Nisam imala snage da se borim sa njim, ali sam ga uzaludno molila da me pusti - rekla je B. K. i dodala da se dečak sat vremena iživljavao nad njom.

Napastvuje i ovce

Zlostavljana žena kaže da joj je dečak na kraju mučenja rekao: "Nisam svršio. Idemo kod mene da nastavimo", ali da je ona tada uspela da pobegne kod komšija, kojima ništa nije rekla. Otišla je kući i ispričala mužu, pa su zvali policiju.

- On je rekao da ja lažem i da je on brao trešnje u šumi. Sada slobodno šeta ulicom i svaki put me gleda, a ja se strašno bojim da idem sama. Inače sam znala da je pre mene često silovao ovce, a da to i sada radi - naglasila je B. K.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

05.09.2020 06:17

Monstrum od 13 godina. Šta li će raditi kada ojača snagu?

kiza

05.09.2020 06:38

U medjuvremenu on i dalje čini krivična dela.

Stanko

07.09.2020 20:32

Neki iz sela kažu da je dečko miran i da je žena jača od njega, tako da silovanje nije moguće.

Odgovori 13 0