OVO JE POLICIJA NAŠLA U TELEFONU MRTVE JELENE!

Autor: Republika

Hronika

28.10.2017

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svirepo ubijena "Zvezda granda" Jelena Marjanović razmenjivala je poruke sa bliskom prijateljicom preko mobilnog telefona koji početkom septembra pronađen nedaleko od porodične kuće Marjanovića u Borči, otkriva Srpski telegraf. Prema našim informacijama, iz sadržaja poruka koje je Jelena slala osobi od poverenja može se naslutiti da brak između nje i Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za njeno ubistvo, ni izbliza nije bio tako skladan kako su Marjanovići želeli da predstave.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Njeno ubistvo i dalje šokira Srbiju: Jelena Marjanović

Prema rečima našeg izvora iz istrage,  Jelena je tajno koristila taj telefon da se dopisuje sa bliskom osobom čiji se identitet drži u tajnosti, pošto su ostali mobilni aparati bili pod budnim okom njenog supruga Zorana Marjanovića (39), koji je kontrolisao s kim se ona dopisuje, pa čak i odgovarao na poruke umesto nje.

Kako je utvrdila istraga, Jelena u prepisci nikada direktno nije pominjala Zorana, niti bilo koga drugog od članova porodice Marjanović, ali se iz sadržaja poruka može naslutiti da se prepiska odnosi upravo na njih.

Da mi nije deteta, odavno bih otišla iz ovog pakla - doslovce stoji u jednoj od poruka koji je Jelena slala svojoj prijateljici.

- Idem da vežbam, ne mogu više da slušam da sam debela, ostaje samo da gladujem - pisalo je u drugoj poruci koji je pokojna pevačica poslala sa tajnog telefona.

Uz to, ubijena pevačica požalila se prijateljici i rečima:

Ne mogu više nikoga da gledam, popizdeću

Takođe, istragom je utvrđeno da je "Zvezda granda" prijateljici poslala i poruku sledeće sadržine: "Evo me, vidimo se kad završim obavezno po dogovoru".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Osumnjičen za ubistvo supruge: Zoran Marjanović

Uz sve ove poruke, bila je i jedna koja bi, bar sudeći po sadržini mogla da se odnosi na Zoranovu majku Zoricu, pošto u njoj stoji:

Matora stalno zvoca, pevala sam jutros do četiri, a sad perem i čistim kao Pepeljuga.

Sve ove poruke, kao i pozivi, bili su izbrisani, a istraga je preko operatera ipak uspela da im uđe u trag.

Pored šokantnih poruka koje bacaju novo svetlo na prirodu odnosa u kući Marjanovića, a otuda daju i moguće rešenje motiva njenog ubistva, jednoko šokantno otkriće su i fotografije koje su pronađene u mobilnom uređaju.

Naime, kao što smo već pisali, istragom je utvrđeno da je Jelenin tajni telefon posle njene smrti koristio njen svekar Vladimir, a u telefonu su pronađene i brojne fotografije, između ostalih i ona na kojoj Vladimir pravi selfi na Jeleninom grobu.

- Taj telefon je bio poluispravan, a posle Jelenine smrti koristio ga je uglavnom njen svekar Vladimir Marjanović. Sumnjivo je to što Zoran nije poslušao policajce i predao im sve mobilne telefone ubijene supruge iako su mu to nekoliko puta naglasili. On se kasnije na saslušanju branio da je tek posle Jelenine smrti pronašao taj mobilni u jednoj od fioka i da je mislio da ne radi - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading