BORBA LEKARA TRAJE VEĆ 12 DANA: Čine sve da spasu dečaka, a on je i posle dve operacije u teškom stanju

Autor: Republika

Hronika

02.09.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trodogišnji dečak, koji je sa majkom pao sa zgrade u Lazarevcu, već 12 dana nalazi u Jedinici intenzivne nege u teškom stanju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Trogodišnjak i njegova majka A. E. (29) pali su sa terase šestog sprata zgrade u Karađorđevoj ulici u centru Lazarevca. Majka deteta je poginula na licu mesta. Dečak je najpre zbrinut u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije, gde je nakon dijagnostike, hitno operisan, a zatim je prebačen u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

On je imao teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa.

Početkom prošle nedelje, on je imao još jednu operaciju, lekari u Tiršovoj su mu izveli ortopedsku intrevenciju. Tom prilikom, mališanu su zbrinute povrede lakta.

Još se tačno ne zna kako je došlo do ove tragedije. Rodbina pretpostavlja da je dečak krenuo ka terasi, te da su oboje pali kada je majka pokušala da ga spasi. Porodica odbacuje svaku mogućnost da je A. E. htela da ubije sebe i sina.

U trenutku kada je došlo do ove nesreće, suprug A. E., koji je došao iz treće smene, spavao je. Šta se dogodilo, saznao je, kada ga je probudila policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading