(VIDEO) SPEKTAKULARNA AKCIJA POLICIJE: Beogradski dileri pohapšeni dok su bili u gaćama

Autor:

Hronika

02.09.2020

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su, u dve odvojene akcije, J. S. (1998), L. A. (1999) i U. Đ. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: printscreen
Hapšenje u Beogradu

Uhapšeni J. S. i L. A. se sumnjiče i da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kod J. S. pronašla manju količinu heroina, a potom je prilikom pretresa stana na Voždovcu, koji koriste osumnjičeni J. S. i L. A, pronađeno još oko 60 grama heroina i 250 grama marihuane, kao i 10 ručnih bombi, pištolj i sedam komada municije. 

 

U drugoj akciji, policija je pretresom stana na Vračaru, koji koristi osumnjičeni U.Đ, pronašla 2,5 kilograma marihuane spakovane u pet kesa, dok je skriveno u fasadi zgrade nađeno i 38 paketića ove droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading