TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD LOZNICE: Pet mladih osoba povređeno, zakucali se autom u bilbord!

Autor: Republika

Hronika

29.08.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet mladih osoba povređeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 1.00 kod OMV benzinske pumpe, na izlasku sa šabačkog na Zaobilazni put.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Prema informaciji iz lozničkog Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) oni su bili u putničkom automobilu koji se kretao iz pravca Loznice i udario je u bilbord pri čemu je jedan mladić (18) zadobio teške telesne povrede opasne po život. Iz OJT u ovom trenutku nisu mogli da daju više informacija o ovom udesu ni povređenim osobama.

Prema rečima Dragane Mitrović, portparola lozničke Opšte bolnice, u udesu je povređeno svih pet osoba koje su bile u automobilu i sve imaju oko dvadesetak godina.

- Tri povređene osobe su u stabilnom stanju, one nisu životno ugrožene i smeštene su na Odeljenju naše hirurgije, dok su dve prebačene za Beograd, u Urgentni centar, pri tome je jedna životno ugrožena i nalazi se u komi - potvrdila je ona.

Prema nezvaničnim informacijama vozilo je imalo bosanske tablice, ali su osobe iz Loznice, i u njemu su se nalazila devojka i četiri mladića. Na mesto nesreće izašla je policija, intervenisala je i loznička vatrogasno-spasilačka jedinica, a obavljeni uviđaj treba da utvrdi pojedinosti kako je došlo do ove teške saobraćajne nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading