STRAŠNA SAOBRAĆAJKA U SOKOBANJI: Tinejdžer mortus pijan ubio čoveka!

Autor: M. Ž. L.

Hronika

27.08.2020

04:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovica M. (67) umro je od zadobijenih povreda dok se lekari još bore za život Vitoslava M. (66) pošto je na njihovu fijat pandu juče rano ujutru, oko 5.50 naleteo Nenad J. (18), koji je mrtav pijan vozio reno klio.

RepublikaFoto: Photo by @Matthew_T_Rader on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Vozač renoa je u oštroj krivini u Ulici Prevalac izgubio kontrolu, prešao u suprotnu traku i direktno udario u auto u kome su bile žrtve. Od siline udara fijat se prevrnuo na krov. Povređeni su prebačeni u KBC Niš, ali je Jovica preminuo. Kod Nenada je izmereno 1,65 promila alkohola u krvi - kaže za Srpski telegraf izvor iz policije.

Prema rečima Jasmine Milošević iz agencije za bezbednost saobraćaja, ova tragedija pokazuje da alkohol i volan ne idu zajedno.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Jasmina Milošević

- Vožnja pod uticajem alkohola je drugi najopasniji faktor rizika u saobraćaju i između devet i 11 procenata nesreća dogode se upravo zbog alkohola. Pogotovo mladi vozači moraju da shvate, a nijedna brzina, alkohol ili dokazivanje im ne smeju biti preči i važniji od života, kako njihovih tako i drugih učesnika u saobraćaju - kaže Miloševićeva za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading