MAJKA IZ PAKLA! Ovo su detalji jezivog slučaja kod Aleksinca: Ćerku je počela da podvodi kada je imala samo 12 godina

Autor:

Hronika

23.08.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u subotu uveče uhapsila B. J. (48) iz mesta Katun kod Aleksinca zbog sumnje da je podvodila 13-godišnju ćerku. Osim nje, uhapšena su i četvorica muškaraca kojima se na teret stavlja da su imali seksualne odnose sa detetom, najstariji od njih ima 57 godina, pa je žrtva mogla da mu bude unuka.

Foto: Ilustracija

- Užas je počeo 2019. godine, kada je devojčica imala samo 12 godina. Njena majka je počela da je
nudi i prodaje poznanicima i prijateljima, a usluge je naplaćivala od 1.000 do 3.000 dinara, ali je pristajala da podvodi ćerku čak i za robu. Za sada je istraga došla do imena četvorice muškaraca koji su imali seksualne odnose s detetom. Uhapšeni su K. M. (26), S. S. (57), P. A. (30) i N. Š. (46). Svi su privedeni u Više tužilaštvo u Nišu i svima je određen pritvor do 30 dana. Uhapšenima se na teret stavlja trgovina ljudima - kaže za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Kako nezvanično saznajemo, policija i tužilaštvo nastavljaju istragu jer se sumnja da su u ovu užasnu trgovinu umešane još neke osobe.

- U pitanju je socijalno ugrožena porodica, a majka je dobijeni novac koristila za kupovinu ogreva i kućnih potrepština. Dete je trenutno smešteno u socijalnu ustanovu i sa njim rade psiholozi i drugi stručnjaci kako bi ublažili traume kroz koje je prošla - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Po rečima meštana Katuna,u pitanju nisu meštani ovog sela kraj Aleksinca.

- Nemamo baš mnogo kontakta sa njima, znam da su se doselili pre nekoliko godina iz Niša. Dolazili su, odlazili, ne znam ni da li su prijavljeni. Viđao sam još dece sa tom ženom, verujte, čak joj i ime ne znam. Nisam čuo da su po selu pravili neke probleme, užasno je to što se dogodilo - rekao je jedan meštanin Katuna koji je želeo da anoniman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading