UTOPIO SE U DUNAVU? Radnik iz Kladova misteriozno nestao, njegove stvari nađene na plaži!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

23.08.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Žandarmerije tragaju za telom B. M. (43) iz Kladova, radnikom "Đerdap usluga", za koga se sumnja da se utopio noćas na plaži.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Njegove stvari pronašli su na obali prijatelji, a kako jutros nije došao kući, alarmirali su policiju.

Policija je, s obzirom da je kladovska plaža puna, megafonom zamolila kupače da izađu iz vode i sačekaju da Žandarmerija i Granična policija pročešlja Dunav. Trenutno telo ovog čoveka nadležni traže sonarom.

Iako veliki broj građana leti odlazi na plaže na rekama u okruženju, gotovo ni na jednoj nema spasilaca, čak ni kada su u pitanju uređene plaže. Nažalost, uređenih je znatno manje nego ranijih godina, a kao jedna od reprezentativnijih je ova u Kladovu, smeštena u centru ove dunavske varoši.

 

 

 

Međutim, iako je ovo kupalište najuređenije u regionu i ima kabine za presvlačenje, sanitarni čvor i druge pogodnosti i redovno se održava i čisti, ono zvanično nema status plaže

Na ovoj plaži prošlog juna stradao je i Saša Korbovljanović (47) iz Kladova, kada je rešio da se pre polaska kući, još jednom okupa. Nažalost, Dunav ga je "povukao" i nesrećni čovek je nestao u njegovim dubinama. Nakon toga lokalna samouprava je postavila tablu da se kupači na ovoj plaži kupaju na sopstvenu odgovornost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading