Izrešetao bivšu ženu zbog spora oko kuće

Autor:

Hronika

21.08.2020

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Manić (50) iz Karavukova kod Odžaka osuđen je u Višem sudu u Somboru na 15 godina zatvora zbog ubistva bivše supruge Violete Mladenović (51) i nedozvoljenog držanja i nošenja oružja.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ubijena Violeta Mladenović

Reč je o prvostepenoj, nepravosnažnoj presudi, a u toku je žalbeni postupak pred Apelacionim sudom u Novom Sadu.

Stravičan zločin se dogodio rano ujutro 13. januara kada je Branislav na pragu roditeljskog doma sa sedam hitaca iz pištolja ubio Violetu, sa kojom je izrodio dvoje dece i stekao troje unučića. Povod za ubistvo je bio sudski spor zbog deobe kuće, koju su stekli tokom braka.

On je zločin priznao, rekavši da su nekoliko puta razgovarali, ali da je Violeta odbijala njegov predlog kako da se zajednička imovina podeli.

 

Prema rečima Violetinog rođaka, ona je sa dva hica pogođena u stomak, a kada je pokušala da umakne i potraži zaklon, ponovo je zapucao i pogodio je u glavu, vrat i leđa. Posle krvavog pira izašao je iz dvorišta i otišao do kraja ulice, do dečjeg vrtića, odakle je telefonom pozvao policiju i rekao šta je uradio.

Majku u lokvi krvi pred kućnim vratima našao je sin kada je, vraćajući se iz treće smene, svratio da je obiđe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading