(VIDEO) SNIMAK KOJI JE PRODRMAO ŠPANIJU: Srbi ukrali ženi torbu, a onda je njen muž uradio nešto što viđamo samo na filmu!

Autor: Blic, Republika

Hronika

20.08.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopov srpskog porekla uhapšen je u Španiji zbog krađe ženske torbe iz kampera na jednoj pumpi u Kataloniji 6. avgusta, dok se za njegovim pomagačem traga. Trenutak filmskog bekstva i pokušaja supruga pokradene žene da vrati torbu, zabeležile su nadzorne kamere pumpe.

RepublikaFoto: youtube.com/LAVANGUARDIA

Pljačka o kojoj pišu španski mediji odigrala se u zoru 6. avgusta, oko 5.00 sati, dok je žrtva spavala sa suprugom u kamperu parkiranom na stajalištu. Muškarac je čuo buku, trgao se iz sna i u tom trenutku ugledao muškarca kako krade torbu njegove žene.

Lopov i njegov saučesnik pobegli su u automobil, a muškarac je krenuo za njima i pokušavajući da ih stigne, uhvatio se za haubu automobila i retrovizor, dok su oni pokretali vozilo.

Kradljivci su ga na haubi "nosili" još desetak metara, sve dok nije pao na zemlju i povredio nogu!

Uhapšen jedan od lopova

Hapšenje osumnjičenih odigralo se 15. avgusta i nakon što je saslušan, lopovu je određen pritvor. Kako prenosi lavanguardia.com, katalonska policija intenzivno radi na utvrđivanju ideniteta drugog počinioca. U pojedinim medijima provlači se informacija da je lopov Srbin, dok drugi pišu da je bosanski državljanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading