Lovac uhapšen za ubistvo iz nehata kod Gadžinog Hana

Autor: Kurir, Republika

Hronika

16.08.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lovcu M.Č. određeno je zadržavanje do 48 časova u policiji po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Niša zbog sumnje da je danas, oko 11 časova, u toku lova u ataru sela Kaletinac, kod Gadžinog Hana, ispalio hitac iz lovačke puške kojim je ubio drugog lovca P.M. (53).

Foto: Ilustracija

- U prisustvu dežurnog zamenika tužioca obavljen je uviđaj na licu mesta. Dat je nalog za obdukciju i nalog da se odredi zadržavanje do 48 časova M.Č. zbog sumnje da je počinio krivično delo nehatno lišenje života. U roku od 48 časova osumnjičeni će biti priveden u nadležnom tužilaštvo na saslušanje - rekao je portparol VJT Borislav Radonjić.

Prema nezvaničnim informacijama, P.M. je sa prijateljima bio u lovu na divlje svinje kada ga je iz nehata ranio u nogu lovac iz susednog sela Gornjeg Dušnika.

Prijatelji sa kojima je bio lovu prevezli su ga do ambulante u Donjem Dušniku gde su lekar i medicinska sestra pokušali da ga spasu, ali u tome nisu uspeli jer je izgubio mnogo krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading