DETALJI KARAMBOLA NA IBARSKOJ: Šleper udario u bankinu i preprečio put, a onda je tokom uviđaja došlo do još jedne NESREĆE!

Autor: pink.rs, Republika

Hronika

16.08.2020

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče oko 11 sati na Ibarskoj magistrali u blizini mesta Majdan, na istom mestu, povređena je jedna osoba.

RepublikaFoto: facebook.com/Dobrivoje Blagotic
Foto: Ilustracija

Naime, do prvog udesa je došlo kada je šleper koji je išao iz pravca Beograda izgubio kontrolu, udario u bankinu i poprečio se na magistralnom putu. Vozač je kontrolu nad kamionom izgubio zbog kiše i vlažnog kolovoza, piše "Pink".

Drugi sudar dogodio se dok je policija zbog uviđaja naizmenično propuštala vozila. Tada je naišao vozač u "mazdi" koji nije želeo da zaustavi automobil na policijski znak "Stop", nego je, kako kaže očevidac, dodao gas i udario u džip.

 

Očevici nesreće kažu da su vozača "mazde" policajci jedva izvukli iz automobila jer je bio u vidno alkoholisanom stanju i dodaju da je muškarac u ruci držao flašu alkoholnog pića. Kako dodaju očevici ove nesvakidašnje nezgode, "mazda" je udarila u džip jer se iz pomenutog kamiona izlila nafta, te je put bio dodatno klizav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading