POŠMRKALI SAV KOKAIN, ALI IM OSTAO PIŠTOLJ! "Škaljarci" popadali u apartmanina na Jahorini

Autor:

Hronika

13.08.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo na Jahorini su tokom pretresa više apartmana i automobila pronašli pištolj, municiju i kesu sa tragovima droge, te uhapsili troje državljana Srbije, dvoje državljana Crne Gore i jednu osobu sa Pala. Kako se saznaje, među njima je bio i Miloš Nilović Runjo, koji se dovodi u vezu sa "škaljarskim klanom".

RepublikaFoto: Facebook.com/Vojislav Kostic
Miloš Nilović Runjo

- Na osnovu naredbe nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, izvršen je pretres više apartmana i automobila koje koriste te osobe i oduzet pištolj, 11 metaka, više mobilnih telefona i plastična kesa sa tragovima bele praškaste materije koja podseća na drogu - navodi se u saopštenju.

Kako Srpski telegraf saznaje, pored Nilovića, u stanicu su privedena još dvojica državljana Srbije Mladen Šipka i Srđan Radenović, zatim Crnogorci Radivoje Drenković i Bojan Šćekić i Milutin Danilović iz Pala.

 

- U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izveštaj. Nakon što su dali izjave svi su pušteni na slobodu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading