PEDOFILIJA U BRUSU: Muškarac (47) "učio" devojčicu (11) da se LJUBI?!

Autor: Novosti, Republika

Hronika

12.08.2020

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvu u Brusu podnelo je optužnicu protiv D. Ž. (47) zbog sumnje da je 5. juna u svojoj kući u obližnjem selu, pokušao da ljubi jedanaestogodišnju devojčicu iz komšiluka.

Foto: Ilustracija

Njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje prema maloletnici. Prema informacijama koje su Novosti dobile, ovaj slučaj pedofilije odigrao se 5. juna u porodičnoj kući okrivljenog u selu pored Brusa.

Tužilaštvo smatra da ima dovoljno dokaza koji mogu da osude osumnjičenog, koji je nesrećno dete najpre namamio u kuću nudeći joj da popije sok. Da slučaj bude gori, sve vreme dok se drama odigravala u kuhinji, maloletni sin D. Ž. spavao je u drugoj sobi!

Kako se sumnja, on je najpre uspavao svoje devetomesečno dete, a onda se "okomio" na devojčicu (identitet poznat redakciji Novosti).

"Dok su se nalazili sami u kuhinji i dok je sedeo na stolici pored devojčice, upitao ju je da li ima dečka i da li zna da se ljubi", navodi se između ostalog u optužnom predlogu.

- Kada mu je odgovorila negativno na sva pitanja, upitao ju je da li hoće da je nauči da se ljubi, a zatim je svoju ruku stavio preko njenog ramena i krenuo da je poljubi u usta.

D. Ž. je, kako se tvrdi, prvo poljubio devojčicu na kraj desne usne, a kada se izmakla, poljubio ju je u obraz i vrat, nakon čega je ona uspela da izađe iz kuće okrivljenog.

- Tokom istrage, saslušano je više osoba - kaže, za "Novosti", Milan Mihajlović, javni tužilac.

- Zatraženo je i mišljenje veštaka specijaliste psihologije, koji se izjasnio da se iskaz oštećene može prihvatiti kao pouzdan i istinit.

Do procesuiranja ovog slučaja došlo je nakon prve sumnje na pedofiliju.

Kako su osumnjičeni i porodica devojčice u neposrednom komšiluku, a selo je malo, to i nije moglo dugo da se krije.

Izvor "Novosti" navodi da je majka krenula u raspravu sa komšijom, kada joj je o napastvovanju u kući ispričala njena ćerka.

Tu svađu su čuli drugi ljudi iz sela i prijavili sumnje policiji, posle čega je Tužilaštvo krenulo da istražuje slučaj.

TUŽILAŠTVO TRAŽI ZATVOR

Za krivično delo nedozvoljene polne radnje za koje se sumnjiči D. Ž. zaprećena je novčana kazna ili zatvor do šest meseci.

Prema nezvaničnim saznanjima, Osnovno javno tužilaštvo zatražilo je zatvorsku kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading