Strašan sudar na putu Kraljevo-Čačak: Vozilo od siline udara sletelo u jarak

Autor: Novosti, Republika

Hronika

11.08.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u utorak uveče, oko 21.30, u selu Drakčići, na takozvanom starom putu Kraljevo – Čačak, povređene su dve osobe.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Udes se dogodio kada su se iz neutvrđenih razloga i pod čudnim okolnostima, krećući se jedan drugom u susret, sudarili "fijat punto" i "tojota" kraljevačkih registracija.

Od siline udarca "punto" je završio u jarku kraj puta, a oba vozača zadobila su povrede koje, srećom, nisu opasne po život.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u potpunom prekidu, pa su se vozila preusmeravala na alternativne putne pravce.

Gotovo na istom mestu prošle srede sudarili su se kombi "mercedes" i "zastava". Ni tada niko nije ozbiljnije povređen, ali ova dva udesa za samo nekoliko dana opominju vozače da budu oprezni i poštuju ograničenje brzine i saobraćajnu signalizaciju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading