TELO BEBE IZ KRALJEVA POSLATO NA OBDUKCIJU! Majka podojila mališana, posle par sati ga zatekla mrtvog

Autor: kurir

Hronika

10.08.2020

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba od mesec dana preminula je juče ujutru u stanu u zgradi u Kraljevu, nakon što ju je majka podojila, a nadležno tužilaštvo naredilo je obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Tragedija se dogodila u ranim jutarnjim satima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Majka je bebu podojila oko tri sata i sve je bilo u najboljem redu. Detence je zaspalo, a i ona se vratila u krevet. Međutim, kada je oko osam ustala da ponovo obiđe dete, primetila je da bebica ne diše - priča izvor i dodaje:

- Majka je odmah pozvala Hitnu pomoć i uspaničila se, počela je da vrišti i zapomaže. Viku su čule komšije, koje su joj priskočile u pomoć. Jedva je kroz suze objasnila lekarima šta se dešava s detetom, koje je do tada bilo potpuno zdravo.

Lekari iz Hitne pomoći prevezli su bebu u bolnicu.

- Kada su lekari stigli, odmah su prevezli bebu u Opštu bolnicu, ali su tamo, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt - dodao je izvor.

O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

- Zamenik tužioca je naložio obdukciju tela bebe kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - navodi naš sagovornik. Komšije nesrećne porodice kažu da su juče ujutru čuli sirene, ali da nisu ni sumnjali kakva se tragedija dogodila u njihovoj zgradi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Nije reč o nasilnoj smrti

Zasad nema indicija da je reč o nasilnoj smrti bebe.

- Nadležni organi rade svoj posao. Ovde je verovatno reč o gušenju deteta u snu. Kada je popilo mleko, moguće da nije lepo podrignulo i da je to možda dovelo do smrti. Ipak, najbolje je sačekati obdukciju - kaže izvor iz istrage.  

- Znamo da u toj zgradi žive podstanari sa četvoro dece. Najmlađe dete je beba koja je preminula, možda ima mesec dana, poznato nam je da se majka nedavno porodila. Često smo viđali ženu kako šeta s dečicom, a supruga smo joj sreli samo jednom, gurao je kolica - kažu komšije.

Deca pedantna

Kako kažu, majka i otac su mlađi ljudi.

- Deluju veoma fino, a ta žena je baš dobro brinula o deci, nije ih ispuštala iz vida. Deca su uvek čista, pedantna, vidi se da nisu zapuštena. Jao, kakva tragedija, ne možemo da verujemo, ovo je više nego strašno. Pričaju ljudi da se sama ugušila nakon što je popila mleko - ispričale su komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading