UHAPŠEN VOZAČ BENTLIJA KOJI JE ISEKAO VUČIĆEVU KOLONU

Autor: novosti.rs

Hronika

25.10.2017

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač bentlija osumnjičen da je ugrozio bezbednost predsednika kada je presekao kolonu Aleksandra Vučića uhapšen je zbog droge.

RepublikaFoto: facebook.com
Pao zbog droge: Luka Radulović

Kako saznajemo, Luka Radulović (36) uhapšen je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u okviru istrage vođene protiv orgnizovane kriminalne grupe dilera narkotika.

Prema krivičnoj prijavi, za presecanje kolone šefa države za volanom ovog luksuznog automobila bio je Luka Radulović, pripadnik agencije za obezbeđenje koju vodi ultimatfajter Dušan Panajotović.

Pored njega, u bentliju su bili i Miloš T. i Stevan D., koji sa Lukom obezbeđuju prestoničke lokale poput "Nane" na Senjaku, splavova "River" i "Blejvoč"... 

Radulović i ostali iz automobila ubrzo posle incidenta su uhapšeni, da bi nakon saslušanja svedoka, 20 dana kasnije, bili pušteni.

Prilikom hapšenja testom je utvrđenom da je bio pod uticajem droge i alkohola.

Radulović je učestvovao i u incidentu ispred jednog noćnog kluba u Beču kada je, kako navodi tamošnja policija, pucao na dvojicu mladića.

Bio je hapšen i zbog droge kada je kod njega pronađena izvesna količina kokaina, a protiv njega su podizane krivične prijave za nasilničko ponašanje i razbojništva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading