Buhe ponovo prave haos po Surčinu: SLETEO S PUTA pa tvrdio da su pucali na njega

Autor: MILOŠ Ž. LAZIĆ - A. POPOVIĆ

Hronika

10.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Buha (31), sinovac Ljubiše Buhe Čumeta, svedoka-saradnika na suđenju "zemunskom klanu", digao je preksinoć policiju na noge, napravivši pravi metež u Surčinu, koji inspektori još nisu uspeli da razjasni. On je sa suprugom zatečen pijan u slupanim kolima, kada je tvrdio da je nepoznata osoba maskirana fantomkom pucala na njega. Kasnije je medijima izjavio da je samo "sleteo s puta".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nemanja Buha sa devojkom

Sačmarica

- Građani su prijavili pucnjavu u blizini benzinske pumpe u Vojvođanskoj ulici na ulasku u Surčin. Policajci na licu mesta nisu zatekli nikog, ali su bili vidljivi trgovi udesa, delovi automobila i staklo. Nekoliko stotina metara dalje pronađen je i audi. U njemu su bili Nemanja Buha i njegova supruga Nikoleta - navodi izvor iz istrage.

Na lice mesta je došlo nekoliko policijskih kola, ali su se brzo okupili i prijatelji mladog Buhe.

Očevidac: Bilo je dosta naroda i policije. Videla sam i dva mladića u bermudama, sa rukama vezanim lisicama

- Videla sam veliku gužvu oko 1.30. Bilo je dosta naroda i policije. Videla sam i dva mladića u bermudama, koji su bili naslonjeni na policijski automobil sa rukama vezanim lisicama na leđima. Uviđaj je trajao dva sata - rekla nam je juče jedna stanarka ulice koja je želela da ostane anonimna.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Drvo u koje je udario sa autom

Mali Čume

Nemanja Buha poznat je i po nadimku Mali Čume, koji je dobio po svom stricu, nekadašnjem vođi "surčinskog klana" i najpoznatijem svedoku-saradniku. Ipak, mnogo češći gost na stanicama crne hronike jeste Nemanjin mlađi brat Nikola.

Nikola i Čumetov sin Boško Buha napali su u februaru ove godine bivšeg košarkaša Aleksandra S. u Surčinu i pretukli ga. Nikola je osuđivan i 2017. godine zbog ilegalnog posedovanja oružja i tada je osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

Prva informacija koju je, prema nekim medijima, policajcima rekao sam Nemanja jeste da je neko u blizini benzinske pumpe pucao iz sačmarice u pravcu njegove glave, ali da ga je sačma samo okrzla. Navodni napadač na glavi je imao fantomku. Tokom dana te navode Nemanja je demantovao.

 

- Sleteo sam s puta i udario. Slomljen mi je branik i pukla je šoferšajbna. Udario sam glavu, imam čvorugu, a supruzi, na svu sreću, nije ništa, ali se potresla. Rečeno mi je da odem u Urgentni centar, a kasnije sam se vratio kući. Nema govora da je neko pucao na mene. Dobro smo, ali mi je automobil oštećen - rekao je on medijima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mesto nezgode

Dobio batine zbog Kaće Grujić

Na Dan zaljubljenih 2014. godine Nemanja Buha dobio je batine u jednom beogradskom klubu od obezbeđenja tadašnje savetnice u Vladi Srbije Dušice Jevđenović, poznatije kao državna starleta.

RepublikaFoto: Public
Dušica Jevđenović

Mali Čume tom prilikom je zadobio lakše povrede, a iste noći mu je ukazana pomoć u Urgentnom centru. Pored Nemanje, lakše je povređena i njegova tadašnja devojka pevačica Katarina Grujić, koja je, navodno, i isprovocirala čitav sukob.

RepublikaFoto: Prntscrin
Katarina Grujić u bolnici

- Katarina i njen dečko su se ljubili u klubu. Ničim izazvana, ona je po lokalu ledom počela da gađa pogrešne ljude. Odjednom je počela tuča, u koju se umešalo moje obezbeđenje. Dečko koji mene čuva i vozi na posao u Vladu prebio je dečka te pevačice, poznatijeg kao Nemanja Buha - rekla je tada Jevđenovićeva.

Odneli audi

Međutim, neobično je da je za saobraćajnu nesreću bez teže povređenih i poginulih uviđaj trajao više sati, ali i to što je policija oduzela audi kupe, koji je vozio Nemanja Buha.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mesto događaja

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, na licu mesta navodne pucnjave, ali ni u kolima, nije pronađen patrona za lovačku pušku, kako se najpre spekulisalo po medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Posteni

10.08.2020 06:21

Ljudi su prijavili pucnjavu.Ocigleeno da je ovaj bracni par is pakla, imao drustvo, pa je Neko tu pijan pucao I bahatio se. Onda su we ti sa puskom sklonili. Gde su ta Eva momka sa lisicama koje je zena videla?To je tata izgleda zataskao...probali da izmisle napadaca da bi opravdali pucnjavu, pa onda videli da I'm je bolje da je mali imao udes