Pljačka kladionice u Požarevcu: Lopovi iz Petrovca na Mlavi i Kovina

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

08.08.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, uhapsili su D. D. (30) iz Petrovca na Mlavi zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, dok će protiv 20-godišnjeg mladića iz Malog Bavaništa, sela blizu Kovina, zbog istog krivičnog dela biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Provala (Ilustracija)

Sumnja se da je 2.avgusta ove godine, 20-godišnji mladić otključao vrata kladionice u Požarevcu, ključem koji mu je prethodno dao osumnjičeni D. D. i iz sefa za čiji pristup je takođe dobio šifru od D. D, ukrao 500.000 dinara i 500 evra, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Požarevac.

D. D. se sumnjiči i da je 20-godišnjeg mladića nakon izvršenog krivičnog dela sačekao ispred kladionice, dok su novac, kako se sumnja, podelili.

 


Operativnim radom policija je rasvetlila krivično delo i identifikovala osumnjičene.

Osumnjičeni D. D. je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, dok će protiv mladića biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading