Hapšenje u Nišu: Nasilnik iz čista mira nožem napao petoricu

Autor: Kurir, Republika

Hronika

07.08.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija je uhapsila A. A. (22) iz Uroševca zato što je bez ikakvog razloga napao trojicu momaka koji su igrali basket, a onda je posekao nožem dvojicu starijih Nišlija koji su skočili u odbranu mladih rekreativaca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on sinoć na ulici u Nišu nožem povredio dvojicu muškaraca starosti 45 i 42 godine, kao i da se prethodno verbalno sukobio sa maloletnicima koji su igrali košarku na jednom terenu, saopštila je policija.

Dvojica muškaraca zadobili su tom prilikom lake telesne povrede.

Momci su bili na terenu kada je ovaj mladić prišao i počeo nešto nerazgovetno da priča, onda je jednom od njih udario šamar i pokušao da se udalji s tog mesta. Košarkaši su pošli za njim, ali je on izvadio nož. Oni su se malo odmakli, ali tada je stigao otac jednog mladića, a tu se našao i vozač koji je sve to video. Izašao je iz auta i zajedno sa ocem jednog od mladića su počeli da se rvu sa nasilnikom, a pritom su zadobili posekotine na rukama.

 

Policija je ubrzo došla i sprečila tragičnije posledice.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading