(VIDEO) SPECIJALCI UHAPSILI TROJE SRBA U MALAGI: Krio se u Španiji zbog navijačke tuče

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski specijalci uhapsili su juče ujutru u Malagi Srbina za kojim je bila raspisana poternica zbog tuče na stadionu Crvene zvezde. Pošto je u kući u kojoj je boravio pronađena ilegalna laboratorija marihuane, a u dvorištu i auto ukraden u Portugalu, policija je odvela i njegovog prijatelja i jednu devojku, takođe srpske državljane! Lisice na ruke stavljene su Marku B. (31), Jovanu M. (24) i Danijeli R. (29).

RepublikaFoto: youtube.com/ Europa Press Andalucía
Hapšenje u Malagi

Sukob navijača

- Za ovim državljaninom Srbije bio je izdat evropski nalog za hapšenje na zahtev Srbije jer je tokom utakmice u okviru Kupa Srbije napao muškarca iz suparničke grupe navijača - saopštila je španska policija.

 

 

 

Tragom informacije da se u njihovoj zemlji krije begunac iz Srbije španska policija je pokrenula veliku potragu još u maju. Nedavno se saznalo da se on krije u španskom letovalištu Malaga i odlučeno je da se krene u akciju.

Zalivao marihuanu da plati bekstvo!

Sagovornici Srpskog telegrafa upućeni u dešavanja u podzemlju kažu da nije neobično što je u kući u kojoj se krio ovaj Srbin nađena laboratorija za drogu.

- Mnogi naši ljudi, bežeći od zakona, napuštaju zemlju i kriju se baš u Španiji, gde naši klanovi imaju veliki uticaj. Međutim, skrivanje skupo košta, pa je i ovaj, kao i mnogi drugi begunci, to morao da odradi tako što je vodio računa o laboratoriji za drogu koja je pronađena - kažu naši sagovornici.

Oko 20 specijalaca u ranim jutarnjim časovima opkolilo je vilu u kojoj se begunac nalazio sa prijateljem i devojkom. Jedan tim upao je u dvorište, a onda ovnom obio vrata vile. Na snimku koji je objavila španska policija vidi se kako visok muškarac sa rukama koje su prekrivene tetovažama u gaćama silazi niz stepenice, dok dvojica policajaca drže pištolje uperene u njega. Po svemu sudeći, on je spavao kada je upala policija i nije razumeo španski jer je jedan od policajaca stavio ruke na svoju glavu kako bi Srbin razumeo da i on to treba da uradi. Uhapšeni mu je odgovorio: "Okej" i poslušao naređenje.

Drugi begunac iz Srbije za desetak dana

Ovaj begunac je drugi Srbin za desetak dana koji je uhapšen u Španiji po poternici iz Srbije. Dušanu Kuzmanoviću (36) lisice na ruke stavljene su krajem jula zbog ubistva radnika obezbeđenja diskoteke u Nišu sa kojim se sukobio zbog devojke. Zločin se dogodio 2008, a Kuzmanović je prošle godine osuđen na 20 godina zatvora. Međutim, čim je čuo presudu, pobegao je iz kućnog pritvora i uspeo da napusti zemlju. Otkriven je u letovalištu Ljoret de Mar, nakon što je pozvao porodicu da mu se pridruži!

Ekstradicija

Na snimku se potom vidi i ćelav muškarac kojeg su već bili oborili na pod i stavljali mu lisice na ruke, dok se devojka ne prikazuje. Policija je potom pretresla vilu i otkrila laboratoriju za marihuanu, ali i automobil čiji je nestanak prijavljen u Portugalu. Svo troje će odgovarati za trgovinu drogom i krađu vozila, a za razliku od Jovana i Danijele, Marko je smešten u ekstradicioni pritvor. Španska policija nije saopštila detalje naloga za hapšenje ovog Srbina, osim da se tereti za napad na stadionu Crvene zvezde, dok do zaključenja ovog broja MUP Srbije nije odgovorio na naša pitanja o uhapšenim Srbima i detaljima napada na Marakani.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading